Lovaricko shibako grizhipe

Kiadványaink

Radio Romano

Archív

Csatka

Közös Út Baráti Kör

Blog

Névjegy

Gindima

Tumencaj muro dyi sagda. Te na bisterdyon pa jekhavreste, zhikaj e luma luma avla,..

http://rfgy.blog.hu/

Portré

Rostás-Farkas György

CTMT videók

GTranslate

 

Rólunk

Mesélő kerestetik PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. február 02. szombat, 12:40

 

MESÉLŐ pályázati felhívás! Mesekiadónk mesélőket keres Budapesten és országszerte! Jövőbeni projektjeihez, hangoskönyveinkhez, tv felvételekhez (Guiness rekord), alkalmi gyermekelőadásokra, rádiós mesék hanganyagaihoz, hétvégi rendezvényeinkre.

Megbízásos alapon, külsős munkatársként. Egyedi, alkalmi díjazással. Felső korhatár nincs, felnőttek jelentkezését várjuk. A megbízás egy része távmunkában is végezhető (online kapcsolattartással). Ha szerződünk, akkor beszéljük meg, ki, mit tud vállalni.

 

Ha munkatársunk leszel, vagyis sikeresen átjutsz a fordulókon és megállapodunk, bekerülsz a mesélő hálózatunkba, mi pedig folyamatosan értesítünk az aktuális lehetőségekről, amikben részt vehetsz.

Ha érdekel a lehetőség, az alábbiakat kell tenned:

1. Egy vagy több (max. 3) mesét rögzíts egy videó felvételen, amit te mondasz rá és töltsd fel a Youtube videómegosztóra.

2. Egy emailban küldd el nekünk a linket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímre.

Fontos!

Legyen benne a Youtube címben, hogy mesekiadó.hu mesélő pályázat! Mutatkozz be a felvételen (nem kell a teljes - valódi - neved, ahogy akarsz), ne feledd a mese címét rámondani. Mindegy mivel rögzíted, de a hang legyen jó. Technikailag semmiben nem tudunk/fogunk segíteni, ezt vagy magadnak, vagy a környezetedben élők segítségével kell megoldanod.

Ha megkapjuk a linket és nekünk tetszik, erről értesítünk, majd pár napig a Youtube anyagodat megjelentetjük a Facebook oldalunkon, ahol azt szavazásra bocsájtjuk (a like szám és a megosztások száma számít). Ez alapján kerülhetsz be a második fordulóba. Erről többet majd ott olvashatsz.

Ezt követi egy záró összesítés a honlapunkon, majd meghallgatás, amely részleteiről a bekerült pályázókat levélben értesítjük.

 

Jelentkezési határidő, vagyis amíg a meséid linkjét fogadjuk: 2013. március 15.

 

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2013. február 07. csütörtök, 14:45
 
Copyright © 2024 Kethano Drom - Közös Út. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
 

Tehetség

Örökségünk nyomában

PTK roma tananyagok

Emlékezet

Portré

Közös Út a Facebookon

Mottó


„A cigány kultúrának intézményekre van szüksége...
Én ezt egy kulturális autonómia intézményrendszerén belül képzelem el, amely nem szavakból, hanem láncszemként egymáshoz kapcsolódó intézményekből állna.”

***

Részlet Orbán Viktornak  2008. április 11-én elhangzott beszédéből.


 

Civilhang

SZEMlélek

Galéria